Reikės:
- vištienos krūtinėlės;
- gabalėlio moliūgo;
- 1 svogūno;
- poros lauro lapelių;
- kelių kvapiųjų pipirų žirnelių;
- kelių šaukštų kokosų pieno;
- druskos, pipirų.
Vištienos krūtinėlę užverdame kartu su svogūno galva, lauro lapeliais ir pipirų žirneliais.
Kiek pavirus sudedame nuluptą ir gabalėliais supjaustytą moliūgą.
Kai viskas išverda, išimame lauro lapelius ir nupilame sultinį į atskirą puodą, bet neišpilame, pasiliekame reguliuoti norimam sriubos tirštumui.
Krūtinėlę šiek tiek šakute paplėšome ir kartu su moliūgu sutriname blenderiu.
Įberiame druskos, pipirų. Įpilame šiek tiek sultinio, kad būtų tiršta sriuba, o ne košė.
Dedame puodą dar kartą užvirti ir dedame kelis šaukštus kokosų pieno.
Paragaujame, ir jei daugiau nieko netrūksta, įjungę fantaziją papuošiame ir nuteikiame skrandukus valgyti ;)
Gardžios sriubos jums!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą