Gaminant labai smagu klausytis muzikos, kartais gurkšnoti vyną...
Nors klausytis muzikos galiu visur ir beveik visada: sėdint prie židinio - tylių ir jaukių melodijų, duše - keliančių rytinį tonusą, mašinoje, gaminant, tvarkantis namus, keliaujant, lauke žaidžiant badmintoną, draugų kompanijoj visiems pakaitomis leidžiant savo muzikos list'us ;)
Tad kartais įkelsiu ir čia nuorodų gražiai muzikai.
Smagaus klausymosi, nuotaikos ir gardaus baklažano!
Taigi, baklažanų puselėms reikės:
- baklažanų;
- žemaitiško kastinio;
- poros skiltelių česnako;
- šviežio čiobrelio ir rozmarino;
- sviesto arba alyvuogių aliejaus;
- druskos, pipirų.
Baklažanus nuplauname ir perpjauname išilgai pusiau. Užspaudžiame trupučiu česnako, apibarstome druska, pipirais. Taip pat uždedame šviežio čiobrelio, rozmarino.
Galima uždėti mažą gabalėlį sviesto arba apšlakstyti alyvuogių aliejumi.
Šauname į įkaitintą 180 C orkaitę apie 40 min kol suminkštės.
Kai baklažanai baigia kepti, ištraukiame ir uždėję po šaukštelį kastinio puolame ragauti!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą