2012 m. lapkričio 15 d., ketvirtadienis

Krevetės greitam užkandimui arba prie vyno




























Skanus, paprastas ir greitas maistelis ;)

        Reikės:
  • krevečių (tiek, kiek suvalgysite);
  • šviežių petražolių;
  • poros skiltelių česnako;
  • sviesto kepimui;
  • pusės laimo sulčių;
  • druskos, pipirų.

Nuo krevečių nuimame ūselius, užbarstome druska ir šviežiai maltais pipirais, apšlakstome laimo sultimis. Keptuvėje ištirpiname sviestą, išspaudžiame česnaką. Pakepinę česnaką, ten pat dedame krevetes ir uždengiame dangčiu. Po poros minučių pamaišome, įdedame smulkiai kapotas petražoles, darkart pamaišome ir galime ragauti.

Prieš pat valgymą užspausti laimo sulčių.
Gardaus užkandžio! 




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą