2012 m. gruodžio 3 d., pirmadienis

Karšti sumuštiniai


Šie sumuštiniai puikiai tiks tiek pusryčiams, tiek vakaronėms kaip užkandis.
Be abejo, įdarą galite daryti kokį tik norite, kas labiausiai patinka tą ir dedate.
Gali būti ir vegetariškas patiekalas, jei nedėsite kumpio.

Taigi šiems paprastiems ir skaniems sumuštiniams reikės:

  • batono ar šviesios "Toste" duonos;
  • daktariškos dešros;
  • lydyto sūrio;
  • kelių marinuotų agurkų;
  • 1 mažesnio pomidoro;
  • 1 nedidelio raudonojo svogūno;
  • kelių šaukštų majonezo;
  • kelių šaukštų pomidorų pastos;
  • pipirų.




















Daktarišką dešrą, sūrį, marinuotus agurkus ir nuluptą pomidorą sutarkuojame per burokinę tarką ir dedame į dubenį. Svogūną smulkiai supjaustome kubeliais ir dedame prie kitų ingredientų į dubenį. Įkrečiame kelis šaukštus majonezo ir pomidorų pastos, įberiame pipirų. Viską gerai išmaišome ir dedame kažkur po didelį šaukštą ant šviesios "Toste" duonos. Šauname į įkaitintą 180-190 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepame apie 25 min.

Skanaus!



























Komentarų nėra:

Rašyti komentarą