2013 m. gegužės 27 d., pirmadienis

Cezario salotos




























        Reikės:
  • vištienos krūtinėlės arba šlaunelių mėsos;
  • mėgstamų salotų lapų;
  • vyšninių pomidoriukų;
  • skrudinto batono kubelių;
  • kepintų moliūgo sėklų;
  • parmezano drožlių;

        padažui:
  • citrinos sulčių;
  • alyvuogių aliejaus;
  • poros česnako skiltelių;
  • šviežio baziliko lapelių;
  • šaukšas Vorčesterio padažo (nebūtina);
  • druskos, pipirų.

Vištieną nuplauname, papipiriname, padruskiname (galima dėti įvairius prieskonius) ir apkepiname keptuvėje.
Nuplautas salotas dedame į lėkštę, ant jų dedame perpus perpjautus vyšninius pomidoriukus. Ten pat keliauja vištiena, kepintos moliūgo sėklos, kepinto batono skrebučiai ir parmezanas.
Visus padažui skirtus ingredientus susmulkiname/sumalame smulkintuvu ir apšlakstome juo salotas. Skanaus!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą