Reikės:
- vištienos krūtinėlės arba šlaunelių mėsos;
- mėgstamų salotų lapų;
- vyšninių pomidoriukų;
- skrudinto batono kubelių;
- kepintų moliūgo sėklų;
- parmezano drožlių;
padažui:
- citrinos sulčių;
- alyvuogių aliejaus;
- poros česnako skiltelių;
- šviežio baziliko lapelių;
- šaukšas Vorčesterio padažo (nebūtina);
- druskos, pipirų.
Vištieną nuplauname, papipiriname, padruskiname (galima dėti įvairius prieskonius) ir apkepiname keptuvėje.
Nuplautas salotas dedame į lėkštę, ant jų dedame perpus perpjautus vyšninius pomidoriukus. Ten pat keliauja vištiena, kepintos moliūgo sėklos, kepinto batono skrebučiai ir parmezanas.
Visus padažui skirtus ingredientus susmulkiname/sumalame smulkintuvu ir apšlakstome juo salotas. Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą