2013 m. gegužės 23 d., ketvirtadienis

Pievagrybių užkandėlė



                                        Reikės:

  • pievagrybių;
  • 3 v.š. grūdėtųjų garstyčių;
  • 3 v.š. majonezo;
  • 2 v.š. grietinės;
  • keli šaukštai vandens;
  • kelių sutrintų česnako skiltelių;
  • saujelė tarkuoto parmezano sūrio;
  • žiupsnis čiobrelio;
  • maltų juodųjų pipirų.


Pievagrybius nuplauti ir supjaustyti į keturias dalis arba pusiau, priklauso kokio dydžio pievagrybiai. Visus likusius ingredientus sumaišyti kartu su pievagrybiais ir kepti įkaitintoje 190-200 laipsnių orkaitėje apie 20 min.
Patiekti su šviežia duonele, kurią tiesiog būtina merkti į gardų padažiuką :) Skanaujame!



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą