2013 m. gegužės 2 d., ketvirtadienis

Į pirtį keliauja imbiere marinuoti vištos sparneliai ir imbierinė arbata

Šįkart į pirtį važiuoju su imbieriniais sparneliais ir arbata :)


                       
       
        
        Reikės:
  • vištienos sparnelių;                               
  • šviežio imbiero;
  • porą šaukštų citrinos sulčių;
  • čili dribsnių;
  • grūstų penkių rūšių pipirų;
  • 2 v.š. medaus;
  • keli šaukštai "Hoisin" padažo;
  • druskos.



Sparnelius nuplauname ir nusausiname. Imbiero šaknį nulupame ir supjaustome mažesniais kubeliais ir dedame į virtuvinį kombainą, ten pat dedame likusius marinatui skirtus ingredientus ir viską sumalame iki vienalytės masės. Pasiruoštu marinatu/košele įtriname sparnelius ir paliekame pusvalandžiui ar valandai. Vėliau kepame įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 min. Skanaus!

Imbierinė arbata: imbieras+citrinos sultys+apelsino sultys+medus+karštas vanduo.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą