Reikės:
- vištienos sparnelių;
- šviežio imbiero;
- porą šaukštų citrinos sulčių;
- čili dribsnių;
- grūstų penkių rūšių pipirų;
- 2 v.š. medaus;
- keli šaukštai "Hoisin" padažo;
- druskos.
Sparnelius nuplauname ir nusausiname. Imbiero šaknį nulupame ir supjaustome mažesniais kubeliais ir dedame į virtuvinį kombainą, ten pat dedame likusius marinatui skirtus ingredientus ir viską sumalame iki vienalytės masės. Pasiruoštu marinatu/košele įtriname sparnelius ir paliekame pusvalandžiui ar valandai. Vėliau kepame įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 min. Skanaus!
Imbierinė arbata: imbieras+citrinos sultys+apelsino sultys+medus+karštas vanduo.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą