Labai mėgstu tiek lašišos, tiek jautienos tar tar'us! :)
Reikės:
- 400 g lašišos filė;
- 1 svogūnas;
- 2 šaukštai kaparėlių;
- sauja šviežių smulkintų petražolių;
- 2 v.š. citrinos sulčių;
- 4-5 v.š. alyvuogių aliejaus;
- 1 šaukštas degtinės (nebūtina);
- druskos, pipirų.
Lašišą ir svogūną supjaustyti smulkiais kubeliais, dėti į dubenį kartu su pasmulkintais kaparėliais, petražolėmis, citrinų sultimis, aliejumi, degtine, berti šviežiai maltų pipirų ir truputį druskos. Permaišyti ir dėti į aliejumi išteptus indelius, paspausti ir uždengti maistine plėvele. Palikti truputį šaldytuve, o vėliau gražiai išversti iš indelio į lėkštes.
Papuošiau šviežiais pipirnės lapeliais bei citrinos skiltele.
Mhmm, skanumėlis..!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą