2013 m. rugpjūčio 5 d., pirmadienis

Lašišos tar tar'as





Labai mėgstu tiek lašišos, tiek jautienos tar tar'us! :)

        Reikės:
  • 400 g lašišos filė;
  • 1 svogūnas;
  • 2  šaukštai kaparėlių;
  • sauja šviežių smulkintų petražolių;
  • 2 v.š. citrinos sulčių;
  • 4-5 v.š. alyvuogių aliejaus;
  • 1 šaukštas degtinės (nebūtina);
  • druskos, pipirų.

Lašišą  ir svogūną supjaustyti smulkiais kubeliais, dėti į dubenį kartu su pasmulkintais kaparėliais, petražolėmis, citrinų sultimis, aliejumi, degtine, berti šviežiai maltų pipirų ir truputį druskos. Permaišyti ir dėti į aliejumi išteptus indelius, paspausti ir uždengti maistine plėvele. Palikti truputį šaldytuve, o vėliau gražiai išversti iš indelio į lėkštes.
Papuošiau šviežiais pipirnės lapeliais bei citrinos skiltele.
Mhmm, skanumėlis..!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą