2013 m. rugpjūčio 8 d., ketvirtadienis

Rucolos, burokėlių ir ožkos sūrio salotos






























        Reikės:                                          

  • rucola salotų;
  • 1 vidutinio buroko;
  • ožkos sūrio;
  • saujelės kedro riešutų;
        
        padažui:

  • šaukšto medaus;
  • poros česnako skiltelių;
  • balzaminio padažo;
  • 3-4 v.š. alyvuogių aliejaus;
  • 2 v.š. citrinos sulčių;
  • druskos, pipirų.

Iš pradžių išsikepame buroką: aš įvyniojau į aliuminio foliją ir kepiau apie 50 min 200 laipsnių orkaitėj (priklauso nuo buroko dydžio).
Salotas nuplauname ir išdžioviname 'salotų centrifūgoje' (spec. džiovyklė salotoms nusausinti), dedame į lėkštę. 
Jau iškepusį  ir pravėsusį buroką nulupame ir plonai supjaustę dedame ant rucolos.
Ten pat ožkos sūrį ir kedro riešutus. 
Apšlakstome padažiuku ir skanaujame!




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą